Schrøders metal A/S ··· en dynamisk og moderne metalvarefabrik

hvad vi gør ··· profil

schrøders metal a/s er en moderne metalvarefabrik, der tager udgangspunkt i det gode smedehåndværk suppleret med en moderne maskinpark. vi fungerer som ordreproducerende del- og totalleverandør.

Vores erfarne og kreative konstruktører kombineret med dygtige, engagerede smede gør os i stand til at udføre langt de fleste opgaver - lige fra udvikling og konstruktion til prototyper, serieproduktion og montage. Med en fleksibel og kvalitetsorienteret produktion tilpasser vi os den enkelte kundens forskellige opgaver, således at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser og leveringstider, vi sætter en ære i at overholde!

VI LEVERER TIL TIDEN

Vi gør vores ypperste for at give vores kunde den bedste rådgivning, det bedste produkt til den bedste pris - og varer leveret til tiden.

Hos Schrøders Metal A/S sætter vi en ære i at holde hvad vi lover - og levere til tiden. Vi bestræber os for altid yde vores kunder den bedste service.

Vi leverer til tiden

vores forcer

En tæt konstuktiv kommunikation med kunden er grundstenen i et godt og frugtbart samarbejde.

En direkte og konstruktiv kommunikation med kunden sikrer et optimalt outcome. Dertil kommer et moderne produktionsapparat og omstillingsparate medarbejdere, som er grundlaget for en fleksibel og imødekommende produkttionsplanlægning.

FRA GARAGE-SMED TIL STÅLSAT INDUSTRIVIRKSOMHED

Aktieselskabet Schrøders Metal A/S blev stiftet af Jesper Schrøder Hansen i 1997.

Firmaet fik i 1999 så travlt, at der var behov for hjælp til de mange konstruktionsopgaver, og Morten Schrøder og Poul Zier blev ansat. De er sidenhen begge blevet medejere.

I 2007 blev de gradvist udvidede lejede lokaler i Baldersbrønde for trange, og vi købte vores nuværende fabrik i Fløng. Her råder vi over 2800 velindrettede kvadratmetre. Udover den tiltrængte ekstra plads, gav de nye lokaler også mulighed for at få opgraderet maskinparken, der således blev udvidet med både fuldautomatiske plade laserskærere og fuldautomatiske stansemaskiner, en effektiv børsteafgrater og flere store CNC-styrede kantpresser.

KOntakt

Kontakt os gerne for
en uforpligtende snak

+45 46 59 61 13

Schrøders Metal A/S
Guldalderen 30
2640 Hedehusene

nederste-billede-th

bestil katalog

Vil du se mere om Schrøders Metal A/S er du velkommen til at bestille VORES Brochure-materiale

Udfyld kontaktinfo:

Firma

Adresse

Attention
Mail