Schrøders metal A/S ··· en dynamisk og moderne metalvarefabrik

Hvad vi kan ··· kompetencer

Vi kan hjælpe dig fra idé til færdigt produkt. Vi fungerer som ordreproducerende del- og totalleverandør.

Om du skal have fremstillet en prototype, en mindre serie eller den helt store produktion, står vi klar med de rette produktionsfaciliteter, kompetencer og vejledning.

Materialer

· Stål
· Rustfri
· Aluminium
· Titanium
· Messing
· Kobber
· Plast

· PLader
· rør
· profiler

Hos Schrøders Metal A/S arbejder vi i mange forskellige materialer. Vi hjælper dig gerne med at dimensionere og finde frem til hvilket materiale, der er bedst egnet til dit produkt.

UDVIKLing

Hos Schrøders Metal A/S sætter vi en ære i at bistå vores kunder med at udvikle og optimere deres produkter. Vores fokus er altid at forenkle og forfine ethvert produkt, således at du opnår det mest optimale produkt både kvalitets- og prismæssigt.

Vi behandler alle forespørgsler seriøst, uanset om det blot er hurtige tanker nedfældet på en serviet eller komplekse færdige projekter med tekniske tegninger og kompatible tegningsfiler.

Vi konstruerer primært i 3D i SolidWorks, men anvender også 2D tegneprogrammer til de helt simple flade pladeemner. Vi modtager meget gerne tegninger elektronisk, og kan håndtere en række forskellige filformater.

Konstruktionsafdelingen varetager også den egentlige produktionsforberedelse, herunder CNC programmering af vores laserskærere og stansemaskiner.
Pladebearbejdning-

PLAdebearbejdning

Virksomhedens plade laserskærere og stansemaskiner, med automatisk ilægger og udtag, danner rammen om vores forberedende pladebearbejdning.

Maskinernes alsidighed giver vores konstruktører nærmest ubegrænsede muligheder.

Vores maskiner håndterer formater op til 3000x1500mm, og leverer en overbevisende kvalitet i stål, rustfri stål og titanium.

Programmerbare maskinsakse supplerer, når der bare skal bruges firkantede plademener.

Savning

Båndsavene med automatiks variabel fremføring saver præcist og effektivt.
Vores dygtige smede indstiller nemt dimensioner og vinkler ved hjælp af den intuitive styring på båndsaveanlæggene.
Pladeafgratning-

afgratning

Vi kan tilbyde flere forskellige afgratnings processer, alt efter finish krav og emne størrelse.

Vores Timesavers børsteafgrater udfører en enestående finish og kan justeres fra alm. pladeafgratning til decideret afrunding af kanter. Afgrateren er udstyret med børster til pladekanter, samt et bredt slibebånd til større grater og til overflade slibning af pladeemner.

Til mindre emner kan vi tilbyde vibrationsafgratning med tilhørende tørresektion. Vibrationsafgratning giver emnet en meget fin og ensartet overflade.

Endvidere har vi glasperle- og sandblæsning til mindre emner, samt diverse el- og luftdrevne håndmaskiner til slibning, afgratning og polering.

Smedarbejde

Vores smedeafdeling råder over en række maskiner og apparater og særdeles kompetente smede.
Bukkeafdelingen består af 3 CNC styrede Amada kantpresser i op til 4 meters bredde og 220 tons tryk, samt et velassorteret værktøjslager.
Vi har 3 forskellige pladevalser, samt en profilvalse. Den største valse har NC styring og en maks. kapacitet på 10 mm godstykkelse i 2500 mm bredde.

Excentriske presser, hydrauliske presser, profil klipper, søjleboremaskiner, universalpresse til presstag og presmøtrik, CNC styret boltsvejsemaskine, punktsvejser m.m. udgør resten af maskinparken.

Svejseafdelingen indeholder en større antal TIG og CO2 svejseværker, som gør os i stand til at svejse i jern, rustfri stål, aluminium og titanium.

Overflade·behandling

Skal dit emne lakeres, galvaniseres, bejdses og smykkes med logo eller typemærke klarer vi det.
Vi har et mangeårigt tæt samarbejde med pålidelige underleverandører inden for al overfladebehandling.

Vores egen lasergraveringsmaskine leverer et flot resultat i forskellige materialer, f.eks. logoer, serienumre osv.

Montage

Vi samler og monterer gerne dine produkter efter overfladebehandling.

Har du brug for at vi samler og monterer dit produkt her på stedet, er det en opgave vi gerne klarer.

udgangskontrol

Relevante emner kontrolleres inden de forlader fabrikken.
Emner chekkes i forhold til tegninger og specifikationer. Vi kigger selvfølgelig også på overflade og samlinger og fanger her eventuelle fejl og mangler.
Alle emner der forlader fabrikken er afstemt i overensstemmelse med kundens ønkser og krav.

Pakning

Vi sørger for at dine varer emballeres forsvarligt og er klar til at komme videre ud af fabrikken.
Opgaver pakkes i overensstemmelse med kundens ønsker i forhold til afhentning / forsendelse. Vi pakker i kasser eller på paller alt afhængig af produktets karakter og dit ønske.
Pakning
Forsendelse

Forsendelse

Vi kan sørge for at dine varer bliver ekspederet videre.
Som udgangspunkt leveres dine produkter ab fabrik. Når varene er meldt klar er du velkommen til at afhente dem selv eller arrangere forsendelse med diverse fragtfirmaer. Alternativt kan Schrøders Metal A/S stå for forsendelsen. Vi benytter den bedste, billigste og/eller hurtigste forsendelsesmetode afhængig af opgavens omfang, størrelse og vægt, samt leveringstid.

KOntakt

Kontakt os gerne for
en uforpligtende snak

+45 46 59 61 13

Schrøders Metal A/S
Guldalderen 30
2640 Hedehusene

nederste-billede-th

bestil katalog

Vil du se mere om Schrøders Metal A/S er du velkommen til at bestille VORES Brochure-materiale

Udfyld kontaktinfo:

Firma

Adresse

Attention
Mail